Važno obaveštenje za korisnike iz Srbije, Crne Gore, Makedonije i drugih zemalja koje PayPal ne podržava!

Poštovanje drugovi borci! 😉

Napokon, a na zahtev mnogobrojnih korisnika iz Srbije, Crne Gore, Makedonije i drugih zemalja koje PayPal ne podržava, a koji nisu bili u mogućnosti da se pretplate na sajt putem PayPal-a, evo dobrih vesti:

Google Checkout
IMPLEMENTIRALI SMO GOOGLE CHECKOUT OPCIJU ZA PRETPLATU!

Dakle, ukoliko živite u gorepomenutim zemljama i želite da se pretplatite na YUGOMEDIA™ sajt, sad to možete učiniti, nakon registracije i logovanja, klikom na Google Checkout dugme (odmah ispod vašeg korisničkog imena, slika dole) i prateći dalja uputstva na Google Checkout sajtu.

Nekoliko napomena:

  • Google Checkot nema opciju ni za jedan od ex-yu jezika trenutno, te je checkout strana na engleskom. Nadamo se da ćete se snaći.
  • Da biste koristili Google Checkout, morate napraviti Google account, ukoliko ga već nemate, koji je besplatan. Usput dobijate besplatnu e-mail adresu (@gmail.com)
  • Pretplata je izražena u dolarima ($5.99), ali će na izveštajima vaše kreditne kartice biti obračunata u lokalnoj valuti, po srednjem kursu na dan uplate. Takođe, ova transakcija će se na izveštaju pojaviti kao Google * YUGOMEDIA
  • Google Checkot trenutno podržava Visa, MasterCard, American Express i Discover kreditne kartice, nismo sigurni za ostale. Pokušajte!
  • Testirali smo koliko smo mogli, i izgleda da Google Checkout radi. No, s obzirom da je ova opcija i dalje u probnoj fazi, ukoliko niste prinuđeni, molimo koristite PayPal opciju.
  • Sve primedbe/komentare itd. u vezi ovoga molimo postujte u formularu dole (komentar).

Uživajte u sajtu,

– Admin

Javite prijateljima!

FavoriteLoadingDodaj u favorite | Moji favoriti