Upload ili Poziv na saradnju

Evo, prema sugestiji nekih od naših korisnika, otvaramo mogućnost upload-a media sadržaja (filmovi, serije, muzika, stripovi) na sajt. No, budući da se downloadovanje fajlova sa sajta plaća (Pretplata, jel'da ;-), osmislili smo sl. sistem nagrađivanja (vidi dole) za uploadovane fajlove, za koji se nadamo da je OK i da će zaživeti. Elem... Za sve registrovane korisnike i pretplatnike (pretplata nije obavezna za upload, ali registracija jeste: ukoliko niste registrovani na sajt, preporučujemo da se prvo registrujete, pošto u protivnom nećete moći da uploadujete fajlove, i/ili nećete biti nagrađeni za iste), nudimo sl. mogućnosti:
  • Za upload KOMPLETNIH strip/muzičkih albuma (ukoliko se radi o muzici, cover image bi bio poželjan) ili 1 epizode serije ili 1 filma (serije i filmovi treba da budu u AVI formatu) dobrog kvaliteta, a kojih nema na sajtu, nakon provere uploadovanih sadržaja, nudimo 15 dana NEOGRANIČENOG downloada. Kliknite na link dole za upload formular.
  • Za pronalaženje i slanje Rapidshare linkova za media sadržaje kojih nema na sajtu, nakon provere sadržaja, nudimo 15 dana NEOGRANIČENOG downloada. Kliknite na link dole za slanje informacija.
UPLOAD LINKS
Napomene u vezi uploadovanja fajlova:
  • U upload formular unesite vaše podatke (korisničko ime i e-mail adresu - onu pod kojom ste se registrovali na sajt)
  • Takođe koristite "Browse" button i selektujte fajl koji želite da uploadujete. Preporučujemo da koristite zip/rar fajlove, koji ne smeju biti veći od ~100MB. Ovo nije problem za stripove/muziku, ali jeste za filmove i serije: ako želite da uploadujete filmove/serije, preporučujemo da zip/rar arhivu podelite na fajlove koji odgovaraju propisanoj veličini (kao kad uploadujete na Rapidshare, npr). O tome kako podeliti arhivu na delove, više informacija na sl. linkovima: zip rar. Još jedna alternativa je HJSplit, sjajan free program za podelu/spajanje velikih fajlova. Pomoću ovog programa možete podeliti AVI fajlove direktno, bez da ih prvo arhivirate. Upload formular će podržavati ekstenzije od .001 do .010 (ne bi trebalo da postoje fajlovi veći od 1GB).
  • Kad jednom popunite sve podatke i izaberete fajl za upload, kliknite "Pošalji" button. Nemojte refrešovati niti bilo šta raditi sa ovom stranom dok ne dobijete konfirmaciju da je fajl uploadiran. Nakon toga možete da pristupite uploadu sl. fajla. Zbog ovoga se upload formular otvara u novom window-u/tab-u, kako biste mogli da nastavite da pretražujete sajt na prvoj strani, dok upload formular ne odradi svoje.
Toliko o ovome, da ne gnjavimo previše: ajd' sad na pos'o ;-): - Admin
FavoriteLoadingDodaj u favorite | Moji favoriti