Novo na sajtu: Preview + Rapid links

Poštovanje drugovi borci!

Kao što ste verovatno već primetili, počeli smo sa dodavanjem PREVIEW postova (u kategorijama), tj. direktnog gledanja filmova/serija/video klipova na sajtu (potreban je Windows Media Player, koje besplatno možete skinuti ovde), kao i sa dodavanjem Rapidshare linkova za sve media sadržaje (slika dole), sa opcijom za proveru linkova pre download-a.

Takođe, u sve postove ubacili smo sl. četiri dugmeta-linka:

Download Download link (samo za pretplatnike) za direktan download media fajla sa naših servera.
Preview Preview link (za sve registrovane korisnike) otvara media fajl u vašem media plejeru (potreban Windows Media Player, budući da su u pitanju mms/wmv linkovi).
More info More info link (za sve registrovane korisnike) otvara stranicu sa informacijama o media fajlu/fajlovima.
Rapid links Rapid links dugme (za sve registrovane korisnike) otvara stranicu sa radidshare (ili megaupload, itd) linkovima za download media fajlova (uglavnom rar/zip arhive).

Embedded (ubačene) WMP fajlove smo testirali na Firefox-u, IE7-8, i Chrome browserima, i rade svugde (tj. kad jednom instalirate WMP na svoj komp), sem što je za FF potreban plugin). Fajlovi su podešeni da fitaju WMP screen (600*450px), i to se dešava na svim konfiguracijama, sem na IE8/WPM11, gde je potrebno podesiti video size manuelno (desni klik, slika dole). Ukoliko embedded fajlovi ne rade na nekoj konfiguraciji, molimo ostavite komentar na ovom postu.

Uživajte!

Rapid links
preview-02
Rapid links shortcut
Zoom feature

Javite prijateljima!

FavoriteLoadingDodaj u favorite | Moji favoriti