Google Fast Flip – nove publikacije

Google je svojoj eksperimentalnoj aplikaciji Fast Flip namenjenoj prelistavanju novinskih članaka objavljenih na mreži, postojećoj ponudi od 36 publikacija dodao 55 novih.

Izvor: Mikro

Mada se u saopštenju objavljenom tim povodom ne daje kompletan spisak novih partnera, vidi se da su među njima neka poznata imena – Los Angeles Times, Huffington Post, Popular Science, Reuters…

Fast Flip je lansiran u septembru s idejom da brzinu i jednostavnost čitanja štampanih novina i časopisa iskombinuje sa bogatstvom izvora vesti na mreži. Nema sumnje da Google još uvek radi na uvećavanju i tog bogatstva, a kad se početni broj naslova sabere s novih 55 ispada da mu to dobro ide.

U Fast Flipu se prilikom pretraživanja vesti ne dobija spisak naslova već snimci strana odgovarajućih članaka. Članci se potom mogu pregledati prelistavanjem kao što se listaju strane novina. Pretraživanje se može ograničiti i na pojedinu publikaciju. Kad naiđete na članak koji vas zanima dovoljno je da ga pritisnete i naći ćete se na web strani izdavača koji ga je objavio.

Fast Flip je još uvek u Googleovoj laboratoriji za eksperimentisanje s novim idejama, što znači da se može značajno promeniti, postati privremeno nedostupan ili nestati bez ikakve najave.

via B92 – Tehnopolis – Vesti – Google Fast Flip – nove publikacije.

Javite prijateljima!

FavoriteLoadingDodaj u favorite | Moji favoriti