Cinemania od 29. oktobra u SC-u

Tradicionalna revija filmova L’Oréal Paris Cinemania, koja slavi večnu lepotu kinematografije, ove godine održava se od 29. oktobra do 05. novembra u beogradskom Sava Centru, a dva dana kasnije i u Novom Sadu, od 31. oktobra do 07. novembra.

18. po redu revija holivudskiih ostvarenja, u organizaciji distributerske kuće Tuck i kompanije L’Oreal Paris, pruža šansu publici da pogleda veliki broj aktuelnih i kvalitetnih filmskih ostvarenja.

Reviju otvara najnoviji film reditelja Olivera Stouna, ”Wall Street: Novac nikad ne spava”, sa Majklom Daglasom u glavnoj ulozi. To je ujedno i jedinstvena prilika publici da pogleda ovaj film, obzirom da kasnije ne ulazi u redovnu bioskopsku distribuciju.

Pred beogradskom i novosadskom publikom će se naći ukupno 16 premijernih ostvarenja, među kojima distributerska kuća Tuck pored filma ‘Wall Street: Novac nikad ne spava”, predstavlja još tri a to su: ”Društvena mreža” Dejvida Finčera, ”Red” sa Brusom Vilisom, a direktno sa festivala iz Venecije, dolazi film Bena Afleka, ”The Town”.

[youtube e5dSEMV7EUg nolink]

Kompanija L’Oréal Paris je kao i svake godine do sad, tokom trajanja revije obezbedila niz atraktivnih pratećih aktivnosti i poklone za posetioce.

Prodaja karata počinje 11. oktobra na blagajnama Sava Centra, bioskopa Tuckwood Cineplex kao i putem MOBI-karta usluge.

via B92 – Kultura – Vesti – Cinemania od 29. oktobra u SC-u.

Javite prijateljima!

FavoriteLoadingDodaj u favorite | Moji favoriti